Baner i Østfold

Her kan du lese baneomtaler, eller registrere dine egne. Dette er stedet du reklamerer for din hjemmebane!
Post Reply
totenoid
Fast besvarer
Fast besvarer
Posts: 126
Joined: 06 Apr 2011, 09:37
Hjemmeklubb: Gjøvik og Toten GK
Location: Oslo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Baner i Østfold

Post by totenoid » 20 Oct 2019, 20:31

Vi er en gjeng som skal spille en bane i Østfold på vei hjem fra Sverige på søndag, og vurderer enten Moss & Rygge, Gamle Fredrikstad eller Skjeberg. Sistnevnte ligger foreløpig godt an ettersom vi ikke har spilt den før.

Noen som har en formening om tilstanden på en eller flere av disse banene nå på tampen av sesongen? Noen vi bør styre unna?

Er forsåvidt åpne for forslag til andre baner også, så lenge det er mellom Svinesund og Oslo, og ikke en altfor stor avstikker fra E6.

User avatar
kevin
Guru
Guru
Posts: 16782
Joined: 02 Jan 2009, 19:21
Has thanked: 174 times
Been thanked: 219 times

Re: Baner i Østfold

Post by kevin » 21 Oct 2019, 07:50

Tror du bør sjekke om banene i det hele tatt er åpne først. De fleste banene på østlandet har "druknet" den siste tiden og flere har holdt/holder stengt. Gamle Fredrikstad holder stengt tilogmed torsdag så jeg nå, og bildene jeg så fra Skjeberg i går, ga inntrykk av at banen passet best til vannpolo. Tviler på at Moss og Rygge er spesielt tørr den heller.

Er meldt mye bedre vær denne uka, men litt regn på torsdag. Kan jo hende det tørker opp og blir greit de fleste stedene.

Skjeberg er en ganske trang og tricky skogsbane. Men kan være morsom å spille, om man spiller bra :) Vil tro at de to andre banene har bedre greener

totenoid
Fast besvarer
Fast besvarer
Posts: 126
Joined: 06 Apr 2011, 09:37
Hjemmeklubb: Gjøvik og Toten GK
Location: Oslo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Baner i Østfold

Post by totenoid » 21 Oct 2019, 19:00

Takk for mye god input!

Vi har også sett bildene fra Skjeberg, og det ser ikke veldig lovende ut. Hvis de i tillegg har litt dårligere forhold i utgangspunktet kan det nok hende vi sparer den banen til litt mer sommerlige tider.

Gamle Fredrikstad skriver at de satser på gode spilleforhold når de åpner igjen mot helga, vi får ta en vurdering på det når det nærmer seg.

Tydelig at sesongen synger på siste verset nå... :(

Post Reply