Slite - Gotland

Har du vært på reise, eller skal på en tur til utlandet? Ta turen innom dette forumet for å se andres erfaringer fra banene du skal besøke.
Post Reply
User avatar
Yorkie
Guru
Guru
Posts: 1161
Joined: 25 Jan 2011, 17:02
Hcp: 13,2
Hjemmeklubb: Holtsmark
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Slite - Gotland

Post by Yorkie »

Enda en bane signert av Peter Nordwall, og igjen en positiv opplevelse, signaturen til Nordwall er selvsagt tydelig, men her har han vært litt mere avdempet med onduleringene på greenene, helt i tråd med det ganske flate landskapet. Jo flere Nordwall baner jeg spiller jo mere verdsetter jeg kvaliteten i det han gjør. Det som er spesiellt med Slite er hvordan han har latt trær stå igjen, de skaper karakter og rom, og kan også lage tsolid røbbel når man legger ballen feil ;)

Image

Image
Slite - 4th Grana står altså midt i fw. På baneguiden står det "4:e hålets gran. En bollmagnet? Interessant utslag, slår man langt er faktisk linja over furuene til venstre for å ikke ligge i blokk av trærne foran green og sette den lille potbunkern venstre green ut av spill :) Slår man kortere er den høyre tujaen ett godt sikte, men, da må man over trærne mot green

Image
Slite - 4th green

Image
Slite - 7th

Image
Slite - 9th view from green

Image
Slite - 12th 190 meter over tujaene = innspill på 100, høyre green er ikke stedet å bomme, fin liten bekk der :)

Image
Slite - 13th

Image
Slite - 14th

Image
Slite - 15th Kort par fire, 160 meter rett frem = innspill på 130, over bekken ved grana er det 190, hvor grådig er du? ;)

Image
Slite - 16th Nydelig par fem (minner mye om hull 18 på Gränna http://www.golfsnakk.no/viewtopic.php?f=4&t=2158" onclick="window.open(this.href);return false;) Linja er fyren i hvitt, men fullt mulig å hekte i toppen av bjørka :oops:

Er man på Gotland så bør Slite stå på planen, virkelig morsom og utfordrende bane. Gotland er jo ett fabelaktig sted, Visby står på Unesco's World Heritage Site som den best bevarte middelalderbyen i Norden. Og det er flere gode baner der, dere får følge med i morra :)

http://www.slitegk.se" onclick="window.open(this.href);return false;
Min baneoversikt: http://www.flickr.com/photos/jannor" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply