Gullane & North Berwick

Har du vært på reise, eller skal på en tur til utlandet? Ta turen innom dette forumet for å se andres erfaringer fra banene du skal besøke.
Post Reply
TempoDrømmer
Rookie
Rookie
Posts: 28
Joined: 10 Feb 2010, 14:54

Gullane & North Berwick

Post by TempoDrømmer »

Da var årets tur til golfens hjemland godt overstått.

Vi var 6 mann i år, og fikk spilt 4 baner.

Den første banen vi spilte var The Glen, North Berwick east links. Det blåste helt sykt og mange baller nektet å ligge på greenen. Her ble det mange slag, men nydelig bane. Og billig, vi betalte rundt 200 nok for green fee.

http://www.glengolfclub.co.uk/

http://www.glengolfclub.co.uk/golf-at-t ... /galleries

Neste bane var North Berwick. Dette er banen vi alltid spiller hvert år. Den er litt spesiell og fantastisk. Her er folk så hyggelige og en føler seg optimalt velkommen. Her ble det også mye vind, men litt bedre scorer da ballen faktisk ble liggende på greenen...

http://www.northberwickgolfclub.com/

http://www.northberwickgolfclub.com/c_p ... llery.aspx

De neste banene vi spilt var Gullane #2 også Gullane #1, mesterskapsbanen deres. Der hadde det vært konkuranse så roughen var ikke klipt som på de andre banene, og her spilte jeg min klart beste runde. Rotet meg sjeldent bort på vei til greenen, men nærspill og da særs puttingen var tidvis elendig. :oops:

http://www.gullanegolfclub.com/


Alt i alt en fantastisk tur,selv om golfen min ikke ble så bra som jeg hadde håpet. Men det er godt å være i gang med sesongen og skal bygge på det som gikk bra. Trygg fra tee og gode slag fra fairway. Blir mye nærspill trening nå når snøen snart går!

Anbefaler en tur til dette området for alle! Trivelige folk, fantastiske baner. Muirfield og Archers field ligger mellom Gullane og North Berwick. Det er flust med fine links baner langs hele firth of fourth. Gleder meg til neste år allerede!!!
I baggen:
Wilson Staff Forged midsize
Mizuno Mx 560
Odyssey white hot XG 2 ball
Wilson Staff Fybrid, 5W 18*
Nickent 3DX Ironwood 24,5*
User avatar
Keyser
Guru
Guru
Posts: 1072
Joined: 18 Dec 2008, 09:51
Hcp: 5-6-7-ish
Hjemmeklubb: Bjørnefjorden
Has thanked: 11 times
Been thanked: 35 times

Re: Gullane & North Berwick

Post by Keyser »

Hvordan satt driversvingen, ref dine tidligere bekymringer?

<Keyser/>
</Keyser>
TempoDrømmer
Rookie
Rookie
Posts: 28
Joined: 10 Feb 2010, 14:54

Re: Gullane & North Berwick

Post by TempoDrømmer »

Drivingen gikk bra. Jeg tok en liten halvsving og pegget litt lavt. Hadde en solid fade, men stilte meg på høyreside av tee og siktet godt ute på venstre siden av fairway og endte nesten alltid midt på fairway. Begynte å slippe meg litt mer løs mot slutten og da fadet jeg faktisk mindre enn når jeg prøvde å kontollere. Utslagene var ikke der jeg tapte slag og har blitt mer venner med driveren, selv om den ikke går rett så var det enkelt å tilpasse og få ballen i spill.

Puttingen var derimot helt katastrofe, hadde flere 3 og 4 putter enn det burde være lovlig på en golfbane. Det var raske greener og jeg endte enkelte gang lengre unna hullet etter første putt :oops:

Bort sett fra det var jeg godt fornøyd med golfen og spilte rundt eget handicap på alle runder uten på the Glen i vinden. Deilig å være i gang!
I baggen:
Wilson Staff Forged midsize
Mizuno Mx 560
Odyssey white hot XG 2 ball
Wilson Staff Fybrid, 5W 18*
Nickent 3DX Ironwood 24,5*
Post Reply