Espen Kofstad

Alt uten en passende underkategori diskuteres her, samt antigolf-tema.
Post Reply
Freud
Guru
Guru
Posts: 2535
Joined: 20 Jun 2013, 14:27
Been thanked: 21 times

Espen Kofstad

Post by Freud »

Invitasjon til debatt!
Vår beste spiller i Europa er 34 år, har lagt om svingen og er kvitt alle skadene. Han sier i et langt intervju på Norsk Golf at han "vet at han hører hjemme på Europatouren". Han møter ingen motstand fra journalisten. Men hva er det som får Kofstad til å påstå dette? Ikke har han spilt på ET i år, og ikke er hans resultater på CT i år noe bevis på at han "hører hjemme på ET". Her er hans resultater på CT i kronologisk rekkefølge, frem til hans missede cut i ukens turnering:
56, 22, MC, 3, 18, 6, 6, MC, 4, 28, 1, 15, 32, 30, MC.

Hører han hjemme på ET neste år, målt ut fra disse resultatene på en mye svakere tour? Han er nå nr.10 på CT-rankingen, og det er de 20 beste som får ET-kortet. Det gjenstår to turneringer; den ene allerede tirsdag i Spania og den siste på Mallorca 4. november. Der får bare de 40 beste spille. Det er i praksis umulig at Kofstad ikke ender blant de 20 beste ved sesongslutt.
Lykke til på ET neste år. Mye tyder på at han får det tøffere der enn hans selvsikre uttalelse tyder på. Jeg følger ET-turneringene hver uke, og vet hvor høyt nivået er der.
Post Reply