Hooks gk (Hooks herrgård)

Har du vært på reise, eller skal på en tur til utlandet? Ta turen innom dette forumet for å se andres erfaringer fra banene du skal besøke.
Post Reply
kevin
Guru
Guru
Posts: 17360
Joined: 02 Jan 2009, 19:21
Has thanked: 289 times
Been thanked: 359 times

Hooks gk (Hooks herrgård)

Post by kevin »

Hooks herrgård som huser Hooks gk, har 2 18 hullsbaner. Ligger ca.25min syd for Jönköping. Parkbanan som ligger nære herregården og har en del fine hull langs vannet, og skogsbanen som naturligvis ligger mer innover i skogen.

Stort og flott anlegg, veldig bra overnattingsmuligheter og bra restaurant

Vi spilte Parkbanen som er regnet for å være den beste av de. De første hullene er fine, strekker seg utover og tilbake mot herregården igjen. Ganske langt å gå fra hull 4 til 5. Der ligger det to litt like par 3 hull etter hverandre. De ligger litt vel tett på hverandre synes jeg, blir en del roping.
Generelle intrykket er at det er litt mange hull som ligger tett på hverandre en god stund der. Neste tee ligger enten like bak green eller til siden for, hvilket gjør det litt rotete og i verste fall litt usikkert. På hull 15 slår man ut nesten over greenen på hull 14 :!:
Image

Vi hadde Europatour-spiller Pelle Edberg i gruppa bak oss og siden det var mye venting, fikk vi sett mye av runden hans. Satt stort sett alle innspill innafor 2-3m fra hullet. Ingen anelse hva han gikk på, men det så bra ut. Det er Edberg familien som eier anlegget

Det var tørt her som alle andre steder, men fairways var bra.
Image

Greenene så ut til å ha hatt litt vinterskader, flekker her og der. Men de var klippet kort, rullet og det rulla stort sett bra.
Image

Må nok tilbake en gang og spille skogsbanen også
Post Reply