Mat i golfkroa
-
- Site Admin
- Posts: 1513
- Joined: 03 Dec 2008, 18:00
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 33 times
- Contact:
Mat i golfkroa
Hva spiser du mest i golfkroa på det 19. hullet hos din hjemmeklubb? Kanskje golfklubber kan plukke opp menytips her.... ?
- JanB
- Legende
- Posts: 840
- Joined: 22 Dec 2008, 23:05
- Hcp: 4,2
- Hjemmeklubb: www.costablancagolfclub.com
- Location: Costa Blanca
- Contact:
- JanB
- Legende
- Posts: 840
- Joined: 22 Dec 2008, 23:05
- Hcp: 4,2
- Hjemmeklubb: www.costablancagolfclub.com
- Location: Costa Blanca
- Contact:
Re: Mat i golfkroa
...ellers så har vi det sånn her at vi tar en dram (en whisky dram) for hver birdie. Så når vi kommer tilbake til hull 19 litt påsegla har vi mao gjort en knall runde.
Det har alltid vist seg at etter en sånn 4-5 birdier er det liksom slutt. Noen som har hatt det slik?
Det har alltid vist seg at etter en sånn 4-5 birdier er det liksom slutt. Noen som har hatt det slik?
-
- Site Admin
- Posts: 1513
- Joined: 03 Dec 2008, 18:00
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 33 times
- Contact:
Re: Mat i golfkroa
Tror ikke jeg har hatt 4-5 birdier på en runde, så har nok ikke hatt det slik heheJanB wrote:...ellers så har vi det sånn her at vi tar en dram (en whisky dram) for hver birdie. Så når vi kommer tilbake til hull 19 litt påsegla har vi mao gjort en knall runde.
Det har alltid vist seg at etter en sånn 4-5 birdier er det liksom slutt. Noen som har hatt det slik?
-
- Forumavhengig
- Posts: 301
- Joined: 05 Dec 2008, 11:57
- Hcp: 3
- Hjemmeklubb: Ålesund GK
- Location: Ålesund
Re: Mat i golfkroa
Blir litt kjipt på solnør kommende sesong da.. For vi har jo mistet han Bjørn
Kommer til å savne verdens beste lasagne..
Det var det jeg spiste hver gang jeg var ferdig å spille.. det og ice tea:) da var dagen min komplett:) hehe
Kommer til å savne verdens beste lasagne..
Det var det jeg spiste hver gang jeg var ferdig å spille.. det og ice tea:) da var dagen min komplett:) hehe
R11 TP 10.5 Nickname "Tonje"
R11 15 grader
Titleist 906 F4 18.5 grader
Ping S57 X-stiff, 3 jern skaft på 4 jernet osv
Titleist vokey 52, 56 go 60 grader
Titleist Newport 2.0 putter
titleist Pro V1 4ever:)
R11 15 grader
Titleist 906 F4 18.5 grader
Ping S57 X-stiff, 3 jern skaft på 4 jernet osv
Titleist vokey 52, 56 go 60 grader
Titleist Newport 2.0 putter
titleist Pro V1 4ever:)
Re: Mat i golfkroa
På ferie i utlandet: ØL!
I Norge etter selskapsrunde og tirsdagsturneringer: Kaffe og vaffel
I Norge etter selskapsrunde og tirsdagsturneringer: Kaffe og vaffel
East
Hcp: 11,6 pr. 1. jan. NÅ: 10,1
I Baggen:
Driver: Titleist 909D3 (9,5)
Wood: Titleist 909F3 (15)
Hybrid: Cobra baffler (18)
Jern: KZG Cavity Back III (4-PW)
Wedger: Titleist SM, 52,56,60
Putter: Scotty Cameron, SS Newport 1,5
Ball: Pro V1X
Hcp: 11,6 pr. 1. jan. NÅ: 10,1
I Baggen:
Driver: Titleist 909D3 (9,5)
Wood: Titleist 909F3 (15)
Hybrid: Cobra baffler (18)
Jern: KZG Cavity Back III (4-PW)
Wedger: Titleist SM, 52,56,60
Putter: Scotty Cameron, SS Newport 1,5
Ball: Pro V1X
- steffenakk
- Forumvant
- Posts: 73
- Joined: 05 Dec 2008, 16:46
- Hcp: 6.6
- Hjemmeklubb: Ålesund Golfklubb
- Location: Skodje
Re: Mat i golfkroa
bjermis wrote:Blir litt kjipt på solnør kommende sesong da.. For vi har jo mistet han Bjørn
Kommer til å savne verdens beste lasagne..
Det var det jeg spiste hver gang jeg var ferdig å spille.. det og ice tea:) da var dagen min komplett:) hehe
det blir kjipt ja...bjørn var beste kokken vi vil savne dej...
Fylkesmester møre og romsdal 2008
- eaglebooger
- Forumavhengig
- Posts: 271
- Joined: 12 Jan 2009, 14:56
- Hcp: 11,2
- Hjemmeklubb: Losby
- Location: Oslo
Re: Mat i golfkroa
Er selv ganske så usportslig med det at jeg pleier "spise" røyk og kaffe etter en runde. Da diskuteres hardt (hardere enn siste Drive) runden før man styrer hjemover og lager mat der.
Men jeg må si jeg er en sucker for gode bæggisær, vafflær og pølsær.
Men mitt tips til baner med servering måtte være noen småretter proppfulle av grønnsaker og slike ting. Bør da koste under 50-lappen og gi en liten metthetsfølelse.
Men jeg må si jeg er en sucker for gode bæggisær, vafflær og pølsær.
Men mitt tips til baner med servering måtte være noen småretter proppfulle av grønnsaker og slike ting. Bør da koste under 50-lappen og gi en liten metthetsfølelse.
Obey your Beer!
Alle på venstre side av green bør fløtte seg, her kommer en hooker...
I bæggen: Sjokomelk
Alle på venstre side av green bør fløtte seg, her kommer en hooker...
I bæggen: Sjokomelk
-
- Forumavhengig
- Posts: 301
- Joined: 05 Dec 2008, 11:57
- Hcp: 3
- Hjemmeklubb: Ålesund GK
- Location: Ålesund
Re: Mat i golfkroa
Husker da jeg og marius var i Thailand. Etter hver golfrunde så bestilte vi en mugge med øl og filet mignon. Total pris 40kr pr pers.. livet var herlig der nede hehe
R11 TP 10.5 Nickname "Tonje"
R11 15 grader
Titleist 906 F4 18.5 grader
Ping S57 X-stiff, 3 jern skaft på 4 jernet osv
Titleist vokey 52, 56 go 60 grader
Titleist Newport 2.0 putter
titleist Pro V1 4ever:)
R11 15 grader
Titleist 906 F4 18.5 grader
Ping S57 X-stiff, 3 jern skaft på 4 jernet osv
Titleist vokey 52, 56 go 60 grader
Titleist Newport 2.0 putter
titleist Pro V1 4ever:)
-
- Rookie
- Posts: 40
- Joined: 06 Jan 2009, 22:21
- JanB
- Legende
- Posts: 840
- Joined: 22 Dec 2008, 23:05
- Hcp: 4,2
- Hjemmeklubb: www.costablancagolfclub.com
- Location: Costa Blanca
- Contact:
Re: Mat i golfkroa
En engelskmann jeg spilte med en gang fortalte meg hva den uheldige måtte gjøre der borte. De hadde altså ikke regelen med å måtte betale en øl på hull 19, men derimot å la "lillemann" henge ute under resten av det hullet.
Kanskje som et bevis på at man egentlig var mann... hehe
Kanskje som et bevis på at man egentlig var mann... hehe