Krokhol konkursen - siste nytt

Alt uten en passende underkategori diskuteres her, samt antigolf-tema.
Post Reply
Mats
Forumavhengig
Forumavhengig
Posts: 310
Joined: 28 May 2009, 17:36
Hcp: 12.6
Hjemmeklubb: Krokhol

Krokhol konkursen - siste nytt

Post by Mats »

Banen holdes åpen ut sesongen, klubbens medlemmer må selv stå for vedlikehold, klipping av fairways, greener etc. se notatet nedenfor:
Til medlemmene i Krokhol Golfklubb.

For ordens skyld – Krokhol Golfklubb er ikke konkurs – klubben består.

Styret var derfor 19. august i kontakt med banken og bostyrer for baneselskapet (KGAS) med sikte på tillatelse for klubbens medlemmer til fortsatt å benytte banen, noe som ble akseptert. Forutsetningen er at klubben i samarbeid med Tom Rune Larsen for egen regning gjør det arbeid på banen som kreves for å holde den i spillbar stand. I gårsdagens styremøte hvor også Tom Rune deltok besluttet vi å holde banen åpen resten av sesongen. Det krever imidlertid dugnadsinnsats fra klubbens medlemmer, i hovedsak til klipping av fairway og greener m.v. fordi banearbeiderne på grunn av konkursen i KGAS blir oppsagt.

4 maskinkyndige medlemmer har allerede bekreftet at de vil bidra i dette arbeidet. Sten Arne Skulbru og Trond Syversen har påtatt seg å få flere medlemmer til å delta i denne dugnaden, og styret håper på god oppslutning slik at sesongen gjennomføres tilnærmet slik vi alle ønsker.

Det innebærer blant annet at turneringsprogrammet i hovedsak fortsetter som opprinnelig planlagt. Det samme gjelder klubbens tilbud om trening med Thomas/Juha. Premiegavekortene gjelder fortsatt og kan også benyttes i Pro-shopen på Østmarka Golfklubb. Kafeteriaen vil være åpen i helgen, men driften vil så opphøre som følge av konkursen.

I og med at baneselskapet er konkurs er medlemmer med spillerett ikke lenger bundet av noen forpliktelser til dette selskapet. Styret i klubben vil imidlertid oppfordre medlemmer til å avvente kjøp av spillerett på andre baner. Vi vil undersøke mulige løsninger på lengre sikt og regner med å innkalle til et ekstraordinært årsmøte i medio oktober. Det er høyst sannsynlig en fordel for medlemmene å stå sammen om å finne en god løsning enten for videre spill på Krokhol eller andre alternativer.


Styret i Krokhol Golfklubb.
Blir veldig spennende å se hvordan dette funker, og hva som blir banens skjebne. Er nå hvertfall glad for at jeg ikke betalte noe for aksjen :? . Hvis alt går på dunken må jeg finne meg en ny klubb neste år. huff, er jo nesten verre enn å bli dumpet av dama dette :roll:
I bagen:
Taylormade TP 4-PW
Taylormade Z TP 52gr
Titleist Vokey 56gr
Taylormade Burner 3w
Callaway Diablo 10n
TM Rossa monte carlo 7 putter
TaylorMade Burner rescue 22gr
Cobra Baffler TWS 20gr

hcp: 12,5
målsetning 2010: 9,9
User avatar
eaglebooger
Forumavhengig
Forumavhengig
Posts: 271
Joined: 12 Jan 2009, 14:56
Hcp: 11,2
Hjemmeklubb: Losby
Location: Oslo

Re: Krokhol konkursen - siste nytt

Post by eaglebooger »

Det er jo synd at baner går konkurs, men igjen er det vel kanskje et tegn på at sesongen er kort, vinteren er ofte tøff på banen og markedet er litt mettet...
Kanskje det ut av dette vil oppstå færre, men bedre baner og klubber. Selvsagt synd for de som mister en klubb som kanskje er nærmeste nabo, og et miljø som kan være det en trenger... Heldigvis har vi snart langrennsesongen på trappene :)
Obey your Beer!
Alle på venstre side av green bør fløtte seg, her kommer en hooker...
I bæggen: Sjokomelk
Post Reply